Choď na obsah Choď na menu
 

X.KAPITOLA

6. 7. 2012

 "RÝCHLO PREČ!" 

A potom... Prišla Erika, "Miška," ja a... A ja som si zavolala Dominiku- toto dievča, nemá Erika rada. Neviem prečo... Mne sa zdá úplne normálna. A je strašne vtipná! Vtipnejšia než Erika. A zavolala som si ju preto, aby Erika pocítila, aké to je, keď ťa niekto na plnej čiare ignoruje... Ináč povedané- keď ja som, dá sa povedať "žiarlila," teraz si ten pocit vyskúša ona. Ona nech sa rozpráva so svojou "SUPER MODELKOU" a ja sa budem rozprávať s dievčaťom, čo chodí na tanečnú školu a určite bude mať pred sebou väčšiu budúcnosť než povolanie, z ktorého ťa vždy môžu vyhodiť kvôli niekomu krajšiemu... "... A potom sa pani pýta mamičky- ´A ako ste to zistili?´ A mamička odpovie- ´Videla som Vás na tom tobogáne!´" A obidve sme sa začali tak smiať, že Nás určite počuli i na Marse. Kým sme sa mi smiali, Erika s "Miškou" na Nás hodili pohľady, ako ešte nikdy... No čo? Ten smiech, nebol zo žiarlivosti, ale z Dominiky. Je to úžasný rozprávač vtipov! Nechápem, ako sa dokáže NESMIAŤ pri vtipe, ktorý je taký smiešny, že by som sa pokojne stavila o 100 ečiek, že keby nebola v blízkosti "Miška" určite by sa smiala aj Erika. Pozrela som sa na ňu a stále sa smiala. Smiali sme sa minútu... Dve... Tri... Až to Eriku a "Mišku" prestalo baviť. Neodišli, iba sa na Nás vražedne pozerali a každému kto išiel okolo, oznamovali- "My ich nepoznáme..." alebo "Museli sme si k nim sadnúť- nebolo voľné miesto..." Bola to naozaj sranda.  MILUJEM DOMINIKU! Je to super dievča! Čo, preboha, proti nej Erika má? Že vraj sa jej nepáči... A keď sme o samote, nadáva na ňu ako šialená, čo je pri Erike fakt čudné... A zrazu... Ozvala sa znovu tá pesnička- I WANT YOU BACK! 

i-want-you-back.jpg

Dominika začal pišťať. "Tú pesničku MILUJEM!" "TO NEMYSLÍŠ VÁŽNE?! JA JU MILUJEM!" zakričala som a Dominika sa na mňa s nadšením pozrela. "Máme toho toľko spoločného!" zapišťala. Ani sme nevnímali, že sa ľudia v McDonalde na Nás pozerajú, ako na bláznov, vôbec Nám to nevadilo. Neverila som, že Dominike sa NAOZAJ páči to isté čo mne...  A začali sme znovu spievať jednohlasne- "Trying to live without your love, is one long sleepless night, let me show you girl,. That I know wrong from right..." "Ehmm, ehmm."  S Dominikou sme prestali spievať. To zakašľala Erika. Stále sa na Nás pozerala a "Miška" na mňa vrhla pohľad, čo jednoznačne znamenal- BLÁZNIVÉ... Dominika prehltla poslednú hranolku, odpila si z koly, pričom stále pozerala na Eriku a potom sa jej opýtala- "Jesť snáď môžem, nie?" Uchechtla som sa. Bolo mi to naozaj veľmi vtipné- ako sa tvárila Dominika ešte vtipnejšie bolo, ako sa tvárila Erika. Tento jej xicht, som dlho nevidela a znovu mi ho pripomenula 

oko.jpg

Dominika. Znovu som si odpila z jahodového džúsu (ktorý bol v poháry od kofoly- aby sa ľudia nesmiali) a ZNOVU som ju dopila. Vážne som sa zahľadela na Dominiku, ktorá sa ešte stále pozerala Erike prísne do očí. Myslela som, že ju udrie... "Miška," sa zrazu na mňa namyslene pozrela, akoby chcela naznačiť, nech si nezačínam... Akoby ona mohla zabrániť tomu, aby som jej ja jednu vlepila...   A teraz som Eriku dorazila- začala žiarliť. A to nebol koniec- plánovala som ešte aj ZAJTRA ísť s Dominikou von... A teraz už nie preto, aby som ublížila Erike, ale aby som sa úprimne zabavila s Dominikou, na spoločných záujmoch, ktoré s Erikou, máme strašne málo... Erike sa postavila- Dominika tiež. "Idem na WC." drsne oznámila Dominika a ťahala ma za ruku, aby som išla s ňou. "Idem, veď idem..." hovorila som. V duchu som sa smiala od ucha k uchu od úspechu, ktorý som dnes dokázala... Došli sme na WC a Dominika začala- "Čo so mnou má? Čo jej robím?!" opýtala sa zúfalo. Pokrčila som plecami. "Neviem..." povedala som. "Musíš sa ich zbaviť." "Ale ako?" opýtala som sa. Pravdou bolo, že aj ja som od Eriky chcela čo najrýchlejšie zdrhnúť, ale AKO? A vtedy ma to napadlo... Keď sa Dominika rozhliadala po WC miestnosti, zbadala som, a uvedomila som si, že sme na prízemí a tu boli dosť veľké okná na to, aby som sa cez ne prepchala ja a Dominika. Vysvetlila som jej podrobne plán a Dominika nemala žiadne námietky. Ešte, že som si zobrala veci... Ináč by sme plán nemohli uskutočniť... A bola TO PARÁDA! (A účet nech si zaplatí sama, veď ako si pamätám, pozívala ona ) Dala som jej stúpaka (ruky som spojila a podložila ich pod jej nohu) a keď sa prešplhala ona ako prvá, podala mi ruku a vytiahla ma von. A tak sme zdrhli Erike i "Miške..." Na tento večer nikdy nezabudnem!  "Rýchlo preč!" 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

hmm...

Autorka,1. 10. 2012 18:32

Dobre, ľudia... Tak táto kapitola, je zatiaľ najčítanejšia... Dnes, 1. Októbra, má 66 zhliadnutí a každým dňom ich pribúda... Prečo? To sa vám to tak páči, alebo čo?

_______

______,15. 7. 2012 8:35

Preco pises "Miska " s uvodzovkami?

Re: _______

Autorka,18. 7. 2012 12:09

Ahoj, preto píšem "Miška" lebo keď niekoho nemám rada, a ľudia "JU" volajú Miška, ja ju tak nechcem volať... Takže, píšem "Miška"

Autorka

Autorka,7. 7. 2012 13:11

Pokiaľ sa Vám to páči prosíííím o nejaký KOMENT, aby som vedela, že mám pisať dalej... Dakujem, Vaša Autorka...