Choď na obsah Choď na menu
 

Kapitola Prvá- Madonna a ostatní

1. 9. 2013

 KAPITOLA: MADONNA A OSTATNÍ

                 

SB: Prečo viac nadväzuješ vzťahy s celebritami ako s obyčajnými ľuďmi?

MJ: Nemám skutočných Hollywoodskych priateľov. Iba pár.

SB: Prečo nie? Prečo nechodievaš von s viac celebritami?

MJ: Pretože si nemyslím, že sú to skutoční ľudia. Milujú záujem verejnosti a nemám s nimi nič spoločné. Chcú chodiť do klubov a piť, užívať marihuanu a robiť všetky tie bláznivé veci, ktoré ja nerobím. Nemáme nič spoločné. Pamätáš si čo som ti raz spomínal? Predtým ako sme šli von mi Madonna rozkázala: „NEJDEM do Disneylandu, ok? Nech ti nenapadne.“ Ja som povedal: „Ale ja som ťa nevolal do Disneylandu.“ Ona nato: „Ideme do reštaurácie a potom do striptízového baru.“ Odvetil som: „Nejdem do žiadneho striptízového baru.“ Neskôr o mne povedala škaredé veci v tlači, po tom ako som k nej bol taký milý. Zareagoval som, že je nechutná čarodejnica. Už som ti vravel ako sme boli spolu na večeri a prišli k nám malé deti. „Oh môj Bože, Michael Jackson a Madonna. Môžeme dostať váš autogram?“ A ona povedala: „Vypadnite. Nechajte nás na pokoji.“ A ja som sa ozval: „Nikdy viac sa s deťmi nerozprávaj takto.“ Ona nato: „Sklapni.“ A ja: „Ty sklapni.“ Takto sme sa k sebe správali. Neskôr sme šli spolu na ceny Akadémie a ona sa správala hrozne. Musím to povedať. Nie je to dobrý človek.

SB: Mysleli si tvoji ľudia, že je dôležité, aby vás bolo vidieť spolu?

MJ: Nevedeli o tom nič. Bolo to iba medzi nami dvoma.

SB: Čiže dal si jej šancu, ale nefungovalo to?

MJ: Áno. Dal som tomu šancu ako všetkému.

SB: Jednoducho povedané, tvoje hodnoty sa nerovnajú hodnotám Hollywoodskych ľudí.

MJ: Nie, robia veľa šialených vecí. V čase, keď som sa stretával s Madonnou, bavili ju neslušné knihy, celú knižnicu mala plnú kníh o ženách priviazaných k stenám. Vravela, že miluje sado-maso knihy. Prečo by som mal mať toto rád?

SB: Myslím, že je to jej imidž. Raz povedala iba kvôli dojmu, že by oveľa radšej čítala dobrú knihu ako mala sex. Všetky tie vulgárne veci sú súčasťou jej imidžu a ona sa ho snaží udržiavať.

MJ: Klame (o preferovaní kníh pred sexom). Nechcem súdiť. Neviem či sa zmenila alebo iba tvrdí, že sa zmenila.

SB: Prečo vraví také oplzlé reči?

MJ: Rada šokuje a vie ako potlačiť tie správne páky. Myslím, že bola do mňa úprimne zamilovaná, ale z mojej strany to tak nebolo. Robila veľa šialených vecí a tak to dopadlo. Vedel som, že nemáme nič spoločné. Ale som si istý, že dieťa ju muselo zmeniť. Neviem ako veľmi. Som si istý, že je lepší človek ako predtým.

SB: Teraz má dve deti.

MJ: Áno, viem o tom. Ale keď som ju spoznal, bola hrozná. Ako môžeš zniesť telefonát, v ktorom ti rozpráva, že si pchá prsty medzi nohy? Žiadal som ju: „Oh Madonna, prosím.“ Ale ona len: „Chcem, aby si sa po zložení uspokojil a myslel pri tom na mňa.“ Takéto niečo mi povedala. Naozaj. Keď som ju nasledujúci deň stretol, vravela: „Toto je prst, ktorý som použila včera večer.“ Divoká, mimo kontroly.

SB: Zdá sa ti to vulgárne?

MJ: Samozrejme. Nie je vôbec sexy. Byť sexy pre mňa znamená mať srdce a vyžarovať to zo seba a svojho správania.

SB: Stretol si už ženy, ktoré sú také?

MJ: Hej. Nemám rád ženy, ktoré opakujú: „Musím si spraviť nechty. Potrebujem manikúru.“ Neznášam to. Mám rád hravé dievčatá, ktoré sa neboja ukázať mužskú stránku. Ak zápasia, lezú po stromoch... Milujem to. Je to viac sexy. Aj keď mám rád úroveň. Úroveň je všetko.

SB: Ak ide okolo žena, ktorá je viac vyzlečená ako oblečená...

MJ: Frank to miluje.

Michael ukazuje na kamaráta Franka Cascio, ktorý sedí vedľa neho. Všetci sa smejeme.

SB: Muž môže chcieť mať sex s takou ženou. Ale neznamená to, že sa do nej zamiluje.

MJ: Samozrejme sa chceš pozrieť. Ja mám však rád nevinnosť a Frank to vie.

SB: Stretávaš ženy, ktoré majú túto nevinnosť alebo podľa teba dnešná generácia nevychováva také ženy?

MJ: Prial by som si, aby takých bolo viac.

SB: Celebrity bývajú terčom ľudí, ktorí si ich berú zo zlých dôvodov, kvôli ich bohatstvu a menu. Ako môžeš vedieť, či je niekto s tebou kvôli zlým dôvodom?

MJ: To nevieš. Je to ťažké, lebo dnešné ženy sú dobré v predstieraní. Myslím tým skutočne geniálne. Sú veľmi prefíkané. Pozri do Biblie. Ženy položili na lopatky najmocnejších mužov iba kvôli tomu, čo majú medzi nohami.

SB: Prečo sa nechodíš von zabávať?

MJ: Nerád chodím do klubov, robil som to, keď som mal 6, 7, až do jedenástich. Kričiaci ľudia, bitky, policajné sirény. Náš otec nás nikdy nenechal stať sa súčasťou toho, iba sme odohrali, čo sme mali a odišli. Ale niekedy máš problém zostať mimo všetkého toho šialenstva. Videl som to. Slečna, ktorá nás uvádzala ako „The Little Jackson 5“, si neskôr na pódiu vyzliekla všetky šaty. Nohavičky hodila do publika a muži ich chytali a privoniavali k nim. Videl som to všetko. Jej meno bolo Rose Marie. Ukázala všetko. Takže keď som mal 16-17 a chlapci ma volali do klubu, odmietal som: „Šibe vám?“ Ale oni pozerali na mňa: „Nie, tebe šibe? Budú tam ženy a budeme piť!“ Ale ja som to zažil, keď som bol dieťa. Teraz chcem byť súčasťou sveta a života, ktorý som nemal. Vezmite ma do Disneylandu, vezmite ma tam, kde sú kúzla.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.