Choď na obsah Choď na menu
 

NOVÉ INTÍMNE TAJOMSVÁ- HOUSTON sa chcela vydať za MJ!

29. 1. 2013

 

Nové intímne tajomstvá: Whitney sa chcela vydať za Jacka!

22. 02. 2012  00:00 - Nedávno zosnulá speváčka Whitney Houston († 48) túžila po Michaelovi Jacksonovi († 50), ten sa však nemal k činu.

Tvrdí to ich spoločný známy, americký hudobný producent David Gest (58). Bol priateľom oboch zosnulých hviezd.

Keby nebolo príslovečného „keby“, aj v tomto prípade mohlo byť všetko inak. „Whitney skutočne ľúbila Michaela a on ju zbožňoval. Povedal mi, že raz sa vášnivo bozkávali. Whitney mi potvrdila, že v tom čase ho veľmi ľúbila. Myslím si, že sa chcela zaňho vydať, aj on by mal záujem, bol však príliš hanblivý. Neskôr to zrejme ľutoval, lebo sa priznal, že mal byť iniciatívnejší,“ povedal Gest pre britský denník The Sun.

Whitney sa s Michaelom priatelila dlhé roky. Podobne z tohto sveta aj odišli.


Whitney sa s Michaelom priatelila dlhé roky. Podobne z tohto sveta aj odišli.

 

„Keby sa dali dokopy, Whitney by možno neprepadla drogám a nebola by v živote taká osamelá,“ špekuluje Gest, bývalý manžel speváčky a herečky Lisy Minnelli.

Producent Gest vnímal aj Houstonovej spevácky úpadok. Počas jej vystúpenia v Kodani vlani v júni už nevydržal pozerať sa, ako hviezde zlyháva hlas. So slzami v očiach po štyroch piesňach opustil koncert, na ktorom diváci Whitney vypískali, keď sa pokúsila predniesť prejav na počesť Michaela Jacksona. „Bolo to jej najsmutnejšie vystúpenie. Moje srdce krvácalo,“ uzatvára.