Choď na obsah Choď na menu
 

THE LAST SHOW

10. 2. 2013

 POSLEDNÁ SKÚŠKA PRED JACKSONOVOU SMRŤOU

 

3.7.2009- Piatok boli zverejnené posledné zábery z poslednej skúšky Michaela Jacksona v aréne Staples Center v Los Angeles. Jackson ešte deň pred smrťou tancuje, spieva a vôbec nevyzerá ako chorý, či predávkovaný liekmi. 

Poslední záběry Michaela Jacksona ze 23. července jej zachycují při nacvičování show.

Zábery, konkrétne zachytávajúce Michaela Jacksona ako spieva a tancuje a nacvičuje choreografiu k piesni "They don´t really care about us" s ostatnými tanečníkmi. 

 

Jackson sa energicky pohybu po pódiu a nepôsobí ako človek, ktorý má zomrieť. To by potvrdzovalo špekuľovanie bulváru, o údajnom predávkovaní liekov, či už to boli antidepresíva, alebo nelegálne drogy. 

Nejasné okolnosti ohľadom umrtia speváka Michaela Jacksona políciu z Los Angeles, požiadali o spolupráca Federálnu protidrogovú agentúru. Jej agenti majú predovšetkých preveriť ceny, ktorými si Michael Jackson opatroval silné utišujúce prostriedky, dosiahnuteľné len v nemocnici alebo na základe prísne limitovaných lekárskych predpisov. 

 

"Jackson používal množstvo vymyslených mien aby sa dostal k množstvu predpísaných liekov a sú nám známe aj dve mená, ktoré by mohli viesť k odhaleniu dohody medzi Jacksonom a niektorími z lekárov," napísal vo štvrtok server TMZ. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.