Choď na obsah Choď na menu
 

Pitva neurčila príčinu smrti Kráľa popu

7. 2. 2013

 PITVA NEURČILA PRÍČINY SMRTI KRÁĽA POPU

27. 6. 2009- Po ukončení súdnej "pitvy" Michaela Jacksona oznámili, že ku stanovenej príčiny smrti bude treba ešte dodatočné testy. "Tie by si mali vyžiadať 4-6 týždňov" napísala v noci agentúra Reuters. Zatiaľ je celosvetovo známe, že tento päťdesiatročný spevák zomrel vo štvrok, 25. 6. 2009 na zástavu srdca. 

 

´Mluvčí´ úradu Craing Harvey na tiskovej konferencií povedal, že v pitve na MJJ´ body neboi nájdené žiadne známky násilného činu, dokonca ani povrchové zranenia, ktoré by mohli súvisieť s umrtím. Zatiaľ nie je jasné, čo zástavu srdca spôsobilo. No blízky, tomuto geniálnemu spevákovi protestujú a špekuľujú, ýže smrť privodila veľká dávka iinekcia tisíceho lieku na bázu morfia, alebo pozbudzujúce prípravky. S ich pomocou sa spevák snažil psychické a fyzické vypätie pre známou, chystanou koncertnou šnúrou "This is it". 

Agentúra AP uviedla, že podľa osoby oboznámenej zo situáciou (ktorá stále zostáva v anonimite), Michaela Jacksona zrejme pohltil srdcový záchvat. Táto verzia môže vysvetľovať prítomnosť kardiológa v jeho dome behom speváckych skúšok. 

Infarkt môže byť totiť vyhustením dlhodobých problémom so srdcom, nemusí k nemu nutne viesť predávkovanie liekmi. Hovorca agentúry uviedol, že MJJ bral predpísané lieky, ale neprezradil aké. 

Pokiaľ pitvy ochorenie srdca ukáže, neznamená to, že by lieky nemohli hrať svoju smrteľnú rolu. Napríklad inekcie s liekom Demerol, o ktorom použití mediá špekuľujú, mohli značne poškodiť stav človeka so zapchatými tepnami- píše AP s odvolaním na lekára. 

Michaelovi fanúšikovia po celom svete neprestávajú oplakávať smrť svojho idolu. Napríklad v "Kodani" sa v piatok večer, 27. 6., na námestí pred radnicou zišlo podľa agentúry AFP, 10. 000 ľudí, ktorí takmer tri hodiny počúvali svetovo známe hity Michaela Jacksona, ako napríklad Billie Jean, Thriller, či Bad. 586502_michael-jackson-jacko-crop.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.