Choď na obsah Choď na menu
 

NAJMENEJ 12 FANÚŠIKOV SA PO MJ SMRTI ZABILO!

10. 2. 2013

 Najmenej 12 fanúšikov po JEHO smrti spáchalo samovraždu! 

 

Približne tucet fanúšikov Michaela Jacksona po jeho smrti spáchalo samovraždu krátko po zistení údajného úmrtia speváckej legendy. Austrálčanie veľmi často využívajú tieto "smrteľné telefónne linky". Už asi 50 ľudí volalo a nenásytne pátralo po mastných detailoch z dňa 25. 6. 2009, kedy hudobník náhle zomrel. Títo vášnivý fanúšikovia naďalej zostávajú vo veľmi rozrušenom stave a niektorí až na toľko, že sú schopný potvrdiť tieto riadky vlastnou smrťou... 

Kvůli smrti Michaela Jacksona truchlí lidé po celém světě. Někteří svou bolest neunesli.

Server SkyNews informoval o tom, že majiteľ Jacksonovho fan klubu Gary Taylor z Londýna uviedol, že už vie o 12 prípadoch samovraždy spojených so smrťou kráľa popu. 

 

"Je to veľmi vážna situácia. Tí ľudia si práve prechádzajú niečím veľmi zložitým, ale Michael Jackson by toto určite nechcel. Nechcel by, aby kvôli nemu zomierali. Chcel by, aby zostali na žive. Určite." citoval Taylora server News.com.au. 

 

Jeden z pracovníkov telefonickej linky Lifeline Australia- Down O´Neil uviedol, že aj keď je pravdou, že zaznamenali väčší nárast telefonátov so smutným obsahom smrti Michaela Jacksona, fanúšikovia vravia, že jeho smrť ich priniesla do depresií. "Naozaj mávame telefonáty, ktoré sú s týmto spojené. Všetci chápeme, že smrť celosvetového obľúbenca, môžu byť takmer vo všetkých prípadoch veľmi stresujúce." uviedol O´Neil. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.