Choď na obsah Choď na menu
 

Mikeov tajný syn bude hrať svojho otca v biologickom filme

22. 2. 2013

 MICHAELOVE TAJNÉ DIEŤA BUDE HRAŤ SVOJHO OTCA V BIOLOGICKOM FILME

 

O 25 ročnom Omeru Bhattim sa hovorí, že je tajným dieťaťom nedávneho zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona. Dokonca i celá rodina k nemu tak postupuje a túto domnienku sa ani trochu nesnaží vyvrátiť. Bhatti bol vybraný ako osoba, ktorá by mala Jacksona stvárniť v biologickom filme o jeho mladých rokoch. 

Omer Bhatti (zcela vlevo) seděl na vzpomínkovém koncertu v první řadě a nyní možná ztvární Jacksona ve filmu.

Omer Bhatti nie je až tak nápadne podobný rysom svojho "otca" v jeho mladších rokoch. Nie nadarmo sa Bhatti živý ako tanečník a často si zaráva práve napodobňovaním Jacksona a jeho tanečných krokov. Má sa za to, že Jackson povedal svojim priateľom a rodine, že Bhatti je jeho biologickým synom pochádzajúci z krátkeho románu, so zamestnaňkynou Piou. Mladý tanečník, ktorého rodnia žije v Nórsku, sedel na slávnostnom koncertu na počesť Michaela Jacksona v prvej rade, hneď vedľa sestry Rebbie. Podľa denníku Sun bude Bhatti hrať Michaela Jacksona vo filme, ktorý bude o hviezdnej kariére chlapca z osemdesiatych rokoch, až do dvadsiateho storočia. Blízky zdroj uviedol, že Michaelov príbeh od detstva až po jeho veľké úspechy je šokujúci a je to to, čo rodina chce, aby sa šírilo. 

 

Údajných zneužívaním detí sa film zaoberať nebude 

"Rodina cíti, že by fanúšikovia chceli vidieť dramatický príbeh o ikone. Budú chcieť spracovať jeho detstvo a zamerať sa na chvíľu, kedy začal byť slávny. Celá Jacksonova rodina má k Omerovi blízky, presne tak, ako mal i Michael. Je to fantastický tanečník a oni by naozaj chceli, aby vo filme hral Michaela." dodal zdroj. 

 

Bhatti údajne ostáva s Jacksonovou rodinou v USA už od smrti speváka. Je dosť možné, že sa bude chcieť zaplatiť DNA test a raz navždy ukončiť špekulácie o tom, či je naozaj synom kráľa popu. 

 

Nový film by sa mal zameriť na úspechy albumov Bad, Off the wall a Thriller. Rozhodne sa však nebude zaoberať obvineniam zo sexuálneho zneužívanie detí. Natáčať by sa malo v roku 2010. 

 

P.S.: 

Asi sa pýtate, čo sa s tým filmom stalo? 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.