Choď na obsah Choď na menu
 

MICHAL JACKSON- NÁŠ- MICHAEL JOE JACKSON!!!

9. 2. 2013

 MICHAEL JACKSON

BOL GAY!

Michael Jackson ešte nebol ani pochovaný a už z jeho súkromia vyskakajú dosť pikantné fakty. Najnovšie, natiahol na vzduch jeho homosexuálnu minulosť spisovateľ a novinár Ian Halperin. Ten napísal Jacksonovu biografickú knihu, v ktorej zmieňuje výpovede dvoch malých chlapcov, s ktorými spevák vraj udržiaval sexuálny vzťah. 

Michael Jackson se svým otcem po soudu v roce 2005 v Santa Marii v Kalifornii , v němž byl zpěvák obviněn z dětského sexuálního obtěžování.

To, že či bol Michael Jackson gay, potvrdzuje i jeho bývalá manželka Debbie Rowe. Podľa jej výpovedi, s ňou totiž hudobník nikdy nemal sex a ich deti boli počaté umelým oplodnením s darovanými spermiami. 

Halperin ale striktne odmieta, že by bol Michael Jackson pedofil, z čoho speváka obvinili trinásť ročný Jordan Chandler a Gavin Arvizo. Jackson aj podľa Halperina choval city a obdiv k mladším chlapcom. Vždy sa ale jednalo o dospelých jedincov s legálnym vekom pre sex, čo vzbudzuje veľké podozrenie z už spomínaného sexuálneho zneužitia dvoch chlapcov, ktoré však nebolo nikdy potvrdené. 

 

"Ja iste viem, že bol Michael homosexuál a mal veľký zálusk na mladých mužov, ale samozrejme nie na až tak mladých, ako bol Jordan, či Gavin. Ja sám, som počas vyšetrovania hovoril s dvoma homosexuálnymi milencami; jeden je časšník v Hollywoode a druhý herec. Ten čašník zostal jeho kamarátom a pravdepodobne aj niečím viac aj po Michaelovej smrti minulý týždeň. Obsluhoval Jacksona, ktorý mu jasne ukázal svoju náklonnosť a ďalšiu noc sa spolu vyspali. Podľa čašníka sa do neho Jackson zamiloval," sveril sa Halperin britskému listu Daily Mail. 

 

Halperin má vraj fotografie! 

Pokiaľ sa budú príbuzní homosexualitu speváka poprieť, Halperin výjde s pravdou von- má intímne fotografie, zachytávajúce speváka s dotyčník čašníkom. 

 

Autor biografie "Posledné roky Michaela Jacksona" (The Final Years Of Michael Jackson) tiež tvrdí, že spevák nemal dlhšiu dobu vlastné vlasy a niekoľko rokov používal porachne. Naviac vraj trpel vážnou, genetickou poruchou- definiencí alfa-1-antitrypsinu, ktorá postihuje pľúca. Jedná sa o nedostatok bielkovín, ktorá chráni pľúca pred poškodením a útokom bacilov. 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.