Choď na obsah Choď na menu
 

Mal vydať album, ktorý by ho dostal SPäť!

9. 2. 2013

M. JACKSON PRIPRAVOVAL ALBUM, KTORÝ BY HO DOSTAL SPÄŤ! 

 

Mal ho vrátiť späť na špičku a všetkým "fajnovým" hudobníkom vyraziť dych! Vydanie nového prelomového albumu, sa ale Michael Jackson nedočkal.

 10591949-michael-jackson.jpg

Doska, na ktorej pracoval spoločne s Akonom, Ne-Yoom a Will.I.Amom, zo skupiny z Black Eyed Peas, ktorí mali svoju rolu za úspešnými kariérami Rihanny, Beyoncé, Justina Timberlakea, či dokonca rapera 50 cent, nemala ešte názov a poslucháči sa možno nikdy nedozvedia, či mohol Kráľ popu skutočne svoju kariéru posunúť ešte vyššie a hudbe tak dať "iný level". 

 

Tento album vznikal niekoľko rokov a z části sa natáčal v Las Vegas. "Je to neuveriteľné," prehlásil, týždeň pred Jacksonovou smrťou Akon, "chcem, aby vzniklo niečo, čo doposiaľ neurobil a je to výzva. Nie je toho veľa, čo Michael Jackson nedokázal a pripravuje sa na skutočné zázraky..." dodal. 

 

Michael Jackson sa podľa britského denníku The Guardian, reakcií na nový album obával a dátum jeho vydania neustále odkladal. "Je to ťažké. Všetci ho poslúchajú, ale okrem neho je na svete toľko mladej konkurencie." nodnotil to Ne-Yo a nakoniec prezradil: "Tento album musí byť silnejší, ako je Thriller. Michael chce silnejšie melódie. Volá mi a hovorí: ´Veľmi sa mi páči tá tretia pieseň, číslo štyri by mohla byť silnejšia a jednotka- tam zmeň prvú slohu, prosím. Tak, zatiaľ.´ A ja to potom prerobím a on povie ´OUKEJ! Sú perfektné, pošli ďalšie!´ takže ja viem, čo si nechá, čoho sa zbaví a čo hraje." 

 

"Myslím, že máme šancu urobiť niečo väčšie. Mike stále spieva ako "pták". Má na čokoľvek," tvrdil Will.I.Am. 

 

Jackson plánoval vydanie albumu pod názvon "Two Seas", ktorý bol v roku 2006 v Bahrajmu vytvoril spoločne so synom kráľa Chalífy Hamaden bil Ísou. Okrem titulu k pripravovanému albumu naspieval podľa životopisa Iana Halperina, MJ tiež stovky piesní pre svoje deti. 

 

Posledný album komerčne najúspešnejšieho sólového speváka všetkých dob Invincible strhla kritika a predalo sa "LEN" osem miliónom kusov. V ten istý rok tiež kráľ popu naposledy bodoval v prvej desiatke americkej hitparády. 

 

Michaelova smrť okamžite oživila záujem o jeho nahrávky. Necelých 12 hodín po oznámení jeho smrti, zaujali na serveru Amazon jeho albumy uhlavných 12 miest v rebríku predajnosti. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.