Choď na obsah Choď na menu
 

KEDY VÝJDE ALBUM, KTORÝ MIKE NAHRAL??

21. 2. 2013

 ALBUM, KTORÝ MICHAEL JACKSON NATOČIL PRED SMRŤOU, VÝJDE AŽ ZA "ČAS" 

 

Nová hudobná nahrávka, ktorú americký spevák Michael Jackson vyprodukoval krátko pred svojou smrťou, bude vydaná- ale nie hneď. Podľa serveru BBC to oznámila prezidentka spevákovej nahrávacej spoločnosti Epic Records- Amanda Ghostová. 

Král popu Michael Jackson

"Chceme tým proste len vzdať Michaelovi úctu," prehlásila. "Nechceme byť považovaní za niekoho, kto chce v súvislosti s jeho smrťou využívať túto všednú situáciu." 

 

"Túžba (po novom materiále) tu rozhodne je," povedala Ghostová BBC 6 Music, "Pokiaľ predáme niečo z dosiaľ nevydaného materiálu, musí to byť fantastické a v žiadnom prípade to nesmie uškodiť jeho odkazu či jeho osobe. A ja nič takého v Epic neprisputím!" 

 

Staré albumy sa doteraz predávajú výborne

Uviedla tiež, že nemá predstavu, kedy nahrávka výjde. "Zatiaľ sme sa nerozhodli, pretože chceme ustiť jeho pamiatku a nechceme, aby si niekto myslel, že sa na tom snažíme zarobiť!" Vydanie Jacksonovej nahrávky sa pravdepodobne opozdí, tiež kvôli jednaniu o Michaelovej smrti. Amanda Ghostová, známa predovšetkým ako producentka a skladateľka, ktorá pracovala s takými hviezdami, ako boli napríklad Beyoncé, Sharika a James Blunt, je tiež prvou hudobníčkou menovaná do čela významnej nahrávacej spoločnosti. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.