Choď na obsah Choď na menu
 

Čo odhalili ďalšie pitvy?

9. 2. 2013

 PITVA MICHAELA JACKSONA ODHALILA POLÁMANÉHO KOSTLIVCA NADOPOVANÉHO LIEKMI!

 

Vyziabnutý až na kosť. Dopíchaný od inekcií. Plný silných liekov. Takto popísali telo kráľa popu. Podľa listu The Sun majú vykonané pitvy hrozivé výsledky. Hudobník posledné dni takmer nejedol. Bol chudý až na kosť. Jeho žalúdok bol plný tabletiek a jeho boky, stehná a ramená, boli rozpíchané od ihiel od používanie silných narkotických liekov, ktoré si Jackson pichal až tri krát do dňa. 

Michael Jackson

Objavili trinásť jaziev, ktoré pochádzajú zrejme z plastických operácií, o ktorých sa často písalo a ktoré, Jackson nikdy neokomentoval. Podľa správy vážil 51 kilogramov a bol vysoký 178 centimetrov v čase smrti a taktiež, aj na pitvovom stole. 

 

V jeho žalúdku boli objavené len čiastočne rozložené tabletky, ktoré si spevák vzal pred podaním inekciového lieku proti bolesti. Ich vzorky boli potom odoslané na test... 


Na hlave mal spevák údajne v čase smrti parochňu; jeho vlasy boli boli značne preriedené a dajú sa popísať, ako podobné jemnému páperiu. Nad ľavým uchom mal spevák lysinu, ktorá vraj súvisí s natáčaním reklamy pre Pepsi z roku 1984, kedy začali Michaelovi horieť vlasy vo zmienenej části hlavy. 

 

Rodina viní doktora

V hrudnom koši bolo zlomených niekoľko rebier následkom práce záchranárov, ktorý hekticky masírovali spevákovi hrudník a v oblastí srdca boli tiež 4 vpichy po adrenalinových inekcií, ktoré mali krvný pulz prinútiť k práci. Na chrbte boli rezné rany, ktoré súvisia s nešťastným pádom. 

 

Bola vykonaná druhá pitva na žiadosť rodiny súkromným patológom, ktorého výsledky boli a sú prísne uchované. Rodina podozrieva súkromného lekára, že prispel k náhlej smrti kráľa popu. Toto vyšetrovanie však ale nič konkrétne nepotvrdilo. 

 

Doktor odmieta podávanie Demerolu 

Advokát súkromného doktora Condara Roberta Murrayho odmietol tvrdenie, že by jeho mandant podával Jacksonovi silné anestetikum. "Doktor Conrad Marry nikdy nepredpísal (Jacksonovi) Demerol- nikdy nezháňal Demerol- a nikdy ho nevidel (Michaela Jacksona) brať Demerol." uviedol Edward Chernoff pre CNN. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.