Choď na obsah Choď na menu
 

12 P-L-A-S-T-I-C-K-Ý-CH_O-P-E-R-Á-C-I-Í

21. 2. 2013

 MICHAEL JACKSON POSTÚPIL 12 PLATICKÝCH OPERÁCIÍ ZA 2 ROKY!

 

Aj keď tomu neverili ani tí, ktorí ho milovali- tvrdil stále Michael Jackson- postúpil len 2 plastické operácie nosu. Chirurg Wallace Goodstein ale teraz prehovoril a priznal, že Michael Jackson bol v jeho ordinácií takmer stále. A len behom dvoch rokoch, tohto lekára navštívil 12- krát. 

Michael Jackson

"Podstúpil mnohonásobnú operáciu. Chodil (v priemeru) každé dva mesiace.  Bolo to až dvanásť zákrokov behom dvoch rokoch, kedy som tam pracoval," uviedol Goodstein, ktorý asistoval behom zákrokov, v devätnástich rokoch. 

 

A chirurg z Los Angeles sa tiež nebojí vymenovať, aké zákroky spevák postúpil: "Mal niekoľko krát upravený nos, implantáty v lícach a umelo vytvorenú jamku v brade. Tiež si nechal operovať očné viečky- skúšal množstvo nevhodných zákrokov...

 

Operácie vyhustili do zrútenej nosnej chrupavky 

Všetko vyhustilo do úplného zrútenia nosnej chrupavky a takmer totálnemu kolapsu nosu. Dermatológ Arnold Klein potom problém riešil dlhodobo: "Znova som mu vyrovnal nos použitím výplne. Používal som hyaluronovú kyselinu a fungovalo to dobre. Je to ale veľmi obtiažný zákrok. Musí sa to používať presne, aby ten materiál pekne plynul a bolo to dokonale jemné. Hovorím Vám, jeho nos znova vyzeral normálne..." 

 

Plastické operácie a tiež v priebehu rokov dosť obledol. Za premenu od hnedej k extrémnej bielej stojí porucha i bieliace krémy. Podľa dermatológa Kleina Jackson trpe vážnou stratou pigmentu- zároveň ale užíval vážne bieliace prípravky, ktoré zosvetľovali aj časti kože, ktorá bola tmavá. 

 

"Jeho stav bol veľmi zlý, pretože začal byť úplne škvrnitý po celom tele. Mal to na pokožke celého tela, ale najviac na tvári a rukách- čo sa liečilo zle. Mohol používať jednu metódu, kedy sa použijú určité lieky a ultrafialové žiarenie- s jeho pomocou škrvny stmávnu... Jeho stav bol však až tak vážny, že bolo jednoduhšie použiť isté krémy, ktoré vybielili tmavé škvrny, takže sa zbavíte pigmentu úplne." tvrdí Klein s tým, že sa Jackson vybielil "hydrokinovými deriváty". 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.