Choď na obsah Choď na menu
 

JANET CHCELA VYHODIŤ MJ´s CHILDREN Z DOMU! OCH!!!

29. 1. 2013

 

Vojna Jacksonovcov: Janet chcela vyhodiť Michaelove deti z domu

24. 07. 2012  13:25 - Rozbroje v klane Jacksonovcov kvôli Michealovmu dedičstvu naberajú na obrátkach. Sestra Janet (46) chcela vyhodiť jeho deti z domu, tie volali políciu.

Vojna Jacksonovcov: Janet chcela vyhodiť Michaelove deti z domu

 

Bola to len pretvárka? Hneď po smrti Miachaela Jacksona († 50) jeho príbuzní spoločne plakali, objímali sa pred kamerami, sypali si popol na hlavu, že sa toľko zanedbávali a jeho deťom sľubovali všemožnú podporu. Lenže vtedy po Michaelovi ostávali len dlhy. Keď však po smrti Kráľa popu predajnosť jeho nahrávok vyletela do závratných výšok a tým pádom aj príjmy, súdržnosť rodiny sa akosi pominula.

 

Na rozlúčke s Michaelom rodina sa tvárila, že drží pokope.


Polícia Los Angeles musela zasahovať v jeho dome, kam ju zavolali deti Michaela Jacksona. 
Jeho sestra Janet s bratmi Jermainom a Randym sa pokúsili vyhodiť Princa Michaela, Paris a Blanketa z domu, ktorý teraz patrí spevákovej matke, informuje portál TMZ. Podľa zástupcu veliteľa polície medzi dvoma členmi rodiny sa odohrala bitka. Neupresnil však, medzi kým konkrétne.Na rozlúčke s Michaelom rodina sa tvárila, že drží pokope.

 

Dcéra Michaela Jacksona Paris v obkľúčení "milujúcich" príbuzných..


Po incidente strážna služba dostala príkaz nepúšťať Janet a Jermaina na pozemok. Situácia sa komplikuje aj tým, že matka Michaela Jacksona je momentálne v Arizone, kde sa našla po tom, čo bola týždeň nezvestná.
Dcéra Michaela Jacksona Paris v obkľúčení "milujúcich" príbuzných..

 

Za správkyňu svojho majetku Michael Jackson určil svoju matku Katherine.


Konflikt medzi deťmi Michaela Jacksona a jeho súrodencami sa rozpútal krátko po jeho pohrebe. 
Jablkom sváru je jeho závet, ktorého zákonnosť jeho bratia a sestra spochybňujú. Vo svojej poslednej vôli Michael určil za správcu svojich majetkov matku, kým jeho deti nedosiahnu plnoletosť. V prípade jej smrti by sa opatrovníctva mala ujať speváčka Diana Ross.Za správkyňu svojho majetku Michael Jackson určil svoju matku Katherine.