Choď na obsah Choď na menu
 

FALOŠNÝ... ZÁVET!

3. 1. 2013

 

Závet Michaela Jacksona je falošný, tvrdia súrodenci Kráľa popu

Súrodenci Michaela Jacksona tvrdia, že závet, ktorý vstúpil do platnosti po jeho smrti, je falošný. Sestry Janet a Rebbie a bratia Tito, Randy a Jermaine Jacksonovci požadujú rezignáciu dvoch správcov majetku Kráľa popu Johna Brancu a Johna McClaina. 

Michael JacksonMichael Jackson

"Vtedy sme nemohli prísť na to, čo je pre nás teraz zrejmé: že závet je bez pochýb falošný, chybný a klamlivý," uviedli v liste adresovanom dvojici správcov, ktorého kópiu získal a zverejnil webový portál www.celebuzz.com. "Odkedy náš milovaný brat Michael odišiel, zlyhali ste vo vašich povinnostiach správcov jeho majetku, ale to, v čom ste nezlyhali, bolo čerpanie výhod z trúchliacej matky, otca a trúchliacej rodiny. Náš brat nám pár mesiacov pred smrťou bez váhania povedal, že vami opovrhuje a nechce, aby ktokoľvek z vás mal niečo spoločné s jeho životom alebo majetkom," píšu ďalej v liste.

Právnika a manažéra tiež obvinili z toho, že len zvyšovali svoj príjem a tým odopierali dedičstvo Jacksonovým deťom a matke. Autentickosť listu potvrdil Randy Jackson na svojom konte na Twitteri. Ako uviedol, problém budú riešiť oficiálnou cestou. Sporný testament pochádza z roku 2002 a uznal ho sudca najvyššieho súdu v Los Angeles Mitchell Beckloff.

Michael Jackson, jeden z najpopulárnejších hudobníkov všetkých čias, zomrel 25. júna 2009 v Los Angeles vo veku 50 rokov po zlyhaní srdca. Prvotnou príčinou jeho úmrtia bola akútna intoxikácia anestetikami, no významne prispel aj účinok sedatív. Jeho osobný lekár Conrad Murray si v súčasnosti odpykáva štyri roky odňatia slobody za neúmyselné zabitie speváka. Jeho tri deti - Prince Michael, Paris a Blanket sú v opatere ich starej mamy Katherine Jackson...

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.