Choď na obsah Choď na menu
 

PRÍBEHY MJJ3

 S.T.O.R.Y. 

michael-jackson-eiayztcsl.jpg

  Z INEJ STRÁNKY

  "Ľudia sa ma pýtajú, ako robím hudbu.  Hovorím im, že  do nej vstupujem. Je to  ako vstúpiť do rieky a spojiť sa  s  prúdom.  Každý okamžik v rieke má  svoju pieseň.  Ja  aj tak zostávam v  okamžiku a  naslúcham." 

-Michael Jackson 

 "Deti mi ukazujú svojími šibalskými  úsmevmi Boha v každom človeku. Táto  prostá dobrota im vyžaruje priamo zo  srdca. Či chce dieťa čokoládovú  zmrzlinu, proste o ňu poprosí. Dospelí sa opýtajú, či je problém zmrzlinu jesť. Dieťa si ju proste spokojne vychutnáva." 

-Michael Jackson

 

Láska

Nevinnosť

Odvaha

Dôvera

Kúzlo

 

 

 

Príspevky

Piatá časť

27. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 5. kapitola - nekonečná časť pre mňa :D Kým som sa finálne rozhodla, že sa príbeh poberie touto cestou, bolo v mojej hlave toľko alternatív, toľko pokrčených papierov, toľko prepísaných nocí a to nežartujem :P Nakoniec som sa priklonila k takémuto pokračovaniu, a výsledok posúďte sami. Dodávam - nič nieje také, ako sa zdá...  Viac nemám čo povedať, uvidíte sami.

 

Štvrtá časť

27. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Extra dlhá časť. Prepáčte, že Vás tak naťahujem, nerobím to naschvál. Sľubujem, že v ďalších častiach  to už začne naberať na obrátkach. Túto kapitolu by som asi vystihla jedným slovom: funky (a občas ani nie).

 

Tretia časť

27. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Na úvod len toľko: na 1. a zároveň aj tomto 2. Michaelovom parte som chcela aspoň sčasti vystihnúť Michaelov hektický život (ako sám vravieval: zlatej rybičky v akváriu). Čím hlbšie sa snažím popisovať život Michaela Jacksona, tým si stále viac uvedomujem, aké to mal veľmi ťažké.

Snáď sa Vám nová časť bude páčiť, ale keby aj nie, pokojne si pokritizujte :) Aj kritika je inšpirujúca, tomu verte.

 

Druhá časť

27. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 A je tu nová, v poradí druhá časť :-) Pre zmenu part jedného dievčaťa (verte, že nad iným menom som nedokázala uvažovať:D ) Stále však nečakajte stretnutie, to potrebuje trochu času... chcem, aby to bolo čo možno najreálnejšie a nie hneď do toho vhupnúť :) Ďakujem

 

Prvá časť

27. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Tak... prvá časť je na svete. Nečakajte však nič veľkolepé zatiaľ... Je to taká časť, povedala by som, zoznamovacia a strohá. Aby ste sa spoznali s tou dobou, Michaelom, ľuďmi okolo neho a jeho situáciou v tom čase a tiež s mojím štýlom písania.  Postupne sa to bude zlepšovať, gradovať :-D Ide o Marec roku 1985, pre informáciu :) Táto časť obsahuje iba Michaelov part, ale aj tak je dosť dlhá. Tak snáď vydržíte čítať až do konca ;-P Nabudúce pribudne časť zo strany jedného dievčaťa...