Choď na obsah Choď na menu
 

PRÍBEHY MJJ3

 S.T.O.R.Y. 

michael-jackson-eiayztcsl.jpg

  Z INEJ STRÁNKY

  "Ľudia sa ma pýtajú, ako robím hudbu.  Hovorím im, že  do nej vstupujem. Je to  ako vstúpiť do rieky a spojiť sa  s  prúdom.  Každý okamžik v rieke má  svoju pieseň.  Ja  aj tak zostávam v  okamžiku a  naslúcham." 

-Michael Jackson 

 "Deti mi ukazujú svojími šibalskými  úsmevmi Boha v každom človeku. Táto  prostá dobrota im vyžaruje priamo zo  srdca. Či chce dieťa čokoládovú  zmrzlinu, proste o ňu poprosí. Dospelí sa opýtajú, či je problém zmrzlinu jesť. Dieťa si ju proste spokojne vychutnáva." 

-Michael Jackson

 

Láska

Nevinnosť

Odvaha

Dôvera

Kúzlo

 

 

 

Príspevky

Desiata časť

28. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Ospravedlňujem sa tým, ktorým som dnes nechcela odpovedať, kedy bude new časť, sorry, ale chcela som spraviť prekvapko! :D Tak dúfam, že Vás to aspoň trošku potešilo. Dnešná časť je taká "prechodná", ale bola potrebná - vydlaždila som si chodníček k ďalším kapitolám.

UPOZORNENIE: K tejto časti je opäť pridaný fotoalbum, pre predstavu. Popis fotiek sa nachádza v hornej časti fotky.

 

Deviata časť

28. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Prešla dosť dlhá doba, odkedy som pridala poslednú časť. Ako viete, bola som preč, takže som nič pridávať nemohla, čo ma mrzí, ale realita je realita - občas sa jej nedá vyhnúť. Len v skratke - kto očakával nejaké horny scény v SKLADE - Áno, celkom aj trafil po hlavičke! Nie, neklamem - bolo už treba trošičku okoreniť príbeh (Ivka, nezabi ma! :D) Nebudem zdržovať, iste ste už zvedaví na pokračovanie... Želám Vám veľa predstavivosti, ktorú budete pri tejto časti potrebovať.

 

ôsma časť

27. 10. 2012

| Komentáre: 1

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Po 7. prichádza (logicky :D) na rad 8. časť. Dej sa asi bude odvíjať trošku inak, ako by ste čakali alebo ste si predstavovali. Pomaličky postupne sa začne všetko vysvetľovať, dávať na pravú mieru, ale nečakajte nič prevratné, zatiaľ. Btw - predstaví sa jedna nová osoba, ktorá stelesňuje viacero mojich subjektívnych názorov, tak to berte, prosím, s rezervou.

 

Siedma časť

27. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

Nebudem sa rozpisovať, každý si spraví vlastný názor - len chcem podotknúť, že mne osobne sa zdá taká zaujímavá... a koniec maximálne :D

 

Šiesta časť

27. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Toto pokračovanie som mala premyslené už zároveň s predošlou kapitolou a som zvedavá na reakcie. Je v nej zahrnuté takmer všetko - prekvapenia, rozuzlenie, brutalita, emócie ale i nečakané zvraty. Zatiaľ určite najakčnejšia časť, čo som napísala. Ďakujem za všetky vaše úprimné  komentáre, vďaka odozve a ich počtu viem, že sa oplatí písať.

UPOZORNENIE: Pod príbehom je znova pripojený aj odkaz na fotku, ktorú MUSÍTE vidieť - pre predstavu :-* Vysvetľujúci komentár je napísaný v dolnej časti fotky.