Choď na obsah Choď na menu
 

PRÍBEHY MJJ3

 S.T.O.R.Y. 

michael-jackson-eiayztcsl.jpg

  Z INEJ STRÁNKY

  "Ľudia sa ma pýtajú, ako robím hudbu.  Hovorím im, že  do nej vstupujem. Je to  ako vstúpiť do rieky a spojiť sa  s  prúdom.  Každý okamžik v rieke má  svoju pieseň.  Ja  aj tak zostávam v  okamžiku a  naslúcham." 

-Michael Jackson 

 "Deti mi ukazujú svojími šibalskými  úsmevmi Boha v každom človeku. Táto  prostá dobrota im vyžaruje priamo zo  srdca. Či chce dieťa čokoládovú  zmrzlinu, proste o ňu poprosí. Dospelí sa opýtajú, či je problém zmrzlinu jesť. Dieťa si ju proste spokojne vychutnáva." 

-Michael Jackson

 

Láska

Nevinnosť

Odvaha

Dôvera

Kúzlo

 

 

 

Príspevky

Pätnásta časť

1. 11. 2012

| Komentáre: 1

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 V dnešnej kapitole sa mimo iné dozviete aj Michaelove pracovné plány, ktoré sa zakladajú na skutočnej realite - tak ako aj (skoro) všetko ostatné, čo v tejto story opisujem. Vzťah Michaela a Michelle sa pomaly dostáva do istej dimenzie, len možno asi nie takej, akej by ste chceli.

UPOZORNENIE: K tejto časti je pridaný aj tematický fotoalbum, pre tých, ktorí si chcú spestriť svoju fantáziu reálnymi Michaelovými fotkami.

 

Štrnásta časť

28. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 V dnešnej kapitole sa konečne objaví postava, na ktorú ste možno aj zabudli. Najradšej by som ju nespomínala, ale je súčasťou Michaelovho života, nuž čo. Viac nepoviem, len jedno poradím - čítajte medzi riadkami, pretože aj zdanlivo nepodstatné veci sú v skutočnosti dôležité. Ďakujem za komentáre. L. O. V. E.

 

Trinásta časť

28. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Vraj je to nešťastné číslo - pre tento príbeh snáď nie. Ja len dúfam, že od konca marca 1985 sa spolu s Michaelom prenesieme až do prítomnosti - detaily si už nechám pre seba, všetko sa sami dočítate. Tak nepredbiehajme udalosti a vráťme sa k dnešnej kapitole. Môžem Vás uistiť, že každý diel zo svojich rúk pustím až vtedy, keď doňho vložím všetko a som s prácou absolútne spokojná, preto to občas trvá trochu dlhšie. Tak majte so mnou strpenia, ďakujem. 

UPOZORNENIE: K tejto časti je znova pridaná zbierka fotografií doplňujúca dnešnú kapitolu príbehu. Vysvetlivky nájdete priložené na vrchu každej fotografii.

 

Dvanásta časť

28. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Dnešnou kapitolou je spísaných tucet dielov tohto príbehu. Kamarátka múza tentokrát poctivo nakopávala, ešte mám na zadnej časti modriny :D Veľmi si vážim, že obetujete svoj čas na napísanie vlastného názoru, nech už je akýkoľvek, neurazím sa ani trefnej kritike - vždy lepšie vedieť o vlastných nedostatkoch a zlepšiť sa, ako písať v mylnej predstave.

 

Jedenásta časť

28. 10. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Možno s malým omeškaním, ale predsa. Tentokrát bude dej zameraný úplne iným smerom ako minule - tie rozdiely milujem :-)