Choď na obsah Choď na menu
 

PRÍBEHY MJJ3

 S.T.O.R.Y. 

michael-jackson-eiayztcsl.jpg

  Z INEJ STRÁNKY

  "Ľudia sa ma pýtajú, ako robím hudbu.  Hovorím im, že  do nej vstupujem. Je to  ako vstúpiť do rieky a spojiť sa  s  prúdom.  Každý okamžik v rieke má  svoju pieseň.  Ja  aj tak zostávam v  okamžiku a  naslúcham." 

-Michael Jackson 

 "Deti mi ukazujú svojími šibalskými  úsmevmi Boha v každom človeku. Táto  prostá dobrota im vyžaruje priamo zo  srdca. Či chce dieťa čokoládovú  zmrzlinu, proste o ňu poprosí. Dospelí sa opýtajú, či je problém zmrzlinu jesť. Dieťa si ju proste spokojne vychutnáva." 

-Michael Jackson

 

Láska

Nevinnosť

Odvaha

Dôvera

Kúzlo

 

 

 

Príspevky

Dvadsiata časť

2. 11. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Máme tu druhé okrúhle výročie story! Za nami je rovných 20 častí, a pred nami , ak Boh dá, najmenej stonásobok ďalších :D Táto kapitola si vyžadovala trochu viac času, ale na oplátku je veľmi veľmi veľmi dlhá, čo Vám budem vravieť - 13 strán dá človeku zabrať :D Užite si pohodlné čítanie. PS: Dúfam, že poznáte "nadávku", ktorá je v texte ;D

 

Devätnásta časť

2. 11. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Tentoraz možno v trošku inom štýle, ako ste zvyknutí, ale dúfam, že nebudete mať nič proti. Bez dlhých rečí - áno, v texte narazíte aj na hrubšie slovo, ktoré v podstate nie je také strašné, ale treba si uvedomiť, že na tú dobu to je "silné kafe" a tam, kde je, určite spĺňa svoju úlohu.

 

Osemnásta časť

2. 11. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 This is it. Je to tu. Len tak informatívne - je to zatiaľ úplne najdlhšia kapitola v celej mojej spisovateľskej dráhe :D Tak ako vždy, aj teraz Vás prosím o riadnu dávku predstavivosti a trpezlivosti, bez tej to nejde. Mojím jediným želaním je jediné - text nečítajte, prehrávajte si ho v mysli ako hovorené slová - z úst postáv.

UPOZORNENIE: Pod textom na Vás čaká ďalšia porcia fotografií k príbehu.

 

Sedemnásta časť

2. 11. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Bude to pre Vás asi ŠOK, ale nová kapitola je už hotová! Ďakujem, tetka múza! Užite si čítanie, dávajte pozor na každú udalosť a starostlivo prihliadajte detailom. Svet stojí na maličkostiach! :) Najväčšiu radosť mi urobíte, keď budete čítať pomaly a uvedomelo. Pretože... Tajomné závoje minulosti sa postupne odkrývajú a prinášajú so sebou nové okolnosti. Niektorí sa im budú musieť postaviť zoči voči a iní naopak zakryť pod ďaľšou zo svojich másk. Nechajte sa prekvapiť!

 

Šestnásta časť

2. 11. 2012

| Komentáre: 0

| Rubrika: PRÍBEHY MJJ3

 Môj vianočný darček pre Vás! MAXI dlhá kapitola, špeciálne pre túto príležitosť! Kým sa naplno oddáte krásnej vianočnej atmosfére, poprosím Vás o náležitú pozornosť každému slovu v tejto kapitole a potom o Vaše najúprimnejšie emócie a pohľad na priebeh udalostí. ĎAKUJEM!!!! MERRY CHRISTMAS!!

"NEEXISTUJE NIČ NA SVETE, ČO BY SME NEMOHLI DOKÁZAŤ, AK BUDEME KRÁČAŤ SPOLU AKO JEDEN..."   (Michael Jackson, Memorial Service 2009)

"IT´S CELEBRATING OF LOVE. I CAN´T SEE CHRISTMAS WITHOUT MICHAEL. I CAN´T SEE MICHAEL WITHOUT CHRISTMAS..." (Elizabeth Taylor, 1993)